طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

به گزارش بلاگ پو، کوفته کاری گوشت از کوفته های لطیف تهیه شده و در سس تند و خوش طعم جوشانده شده است. این دستور العمل تمام عطر و طعم اصیل کوفته قدیمی را دارد اما به روشی آسان تر و قابل دسترس تر درست می شود.

طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم

کوفته کاری گوشت از کوفته های لطیف تهیه شده و در سس تند و خوش طعم جوشانده شده است. این دستور العمل تمام عطر و طعم اصیل کوفته قدیمی را دارد اما به روشی آسان تر و قابل دسترس تر درست می شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته کاری کشمیری:

1 پیاز کوچک (120 گرم بعد از پوست دریافت) تقریباً خرد شده1 فلفل قرمز چیلی بدون ساقه و تقریباً خرد شده¼ لیوان برگ گشنیز1 قاشق غذاخوری برگ نعناع، اختیاری1 قاشق چایخوری سیر خرد شده1 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده500 گرم گوشت گاو (ترجیحاً چربی کامل)2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی1 عدد تخم مرغ، به آرامی زده شود1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه1/2 قاشق چایخوری پودر زیره1/2 قاشق چایخوری پودر گشنیز1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز1/2 قاشق چایخوری گرام ماسالا1 قاشق چایخوری نمکبرای سس کاری1 پیاز بزرگ تقریباً خرد شده2 گوجه فرنگی متوسط (یا 3 ریز) تقریباً خرد شده1 فلفل قرمز چیلی بدون ساقه و تقریباً خرد شده¼ فنجان روغن بی رنگ1 قاشق چایخوری دانه های زیره3 میخک کامل2.5 سانت چوب دارچین1 برگ بو1-2 غلاف هل سبز4-5 حبه سیر خرد شدهتکه زنجبیل 1 سانتی3 قاشق غذاخوری ماست پرچرب1 قاشق چایخوری پودر زیره1 قاشق چایخوری پودر گشنیز½-1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریکا (معمولی یا دودی) (اختیاری)1 و ½ قاشق چایخوری نمک2 فنجان آب½ قاشق چایخوری گرام ماسالا1-2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز

طرز تهیه و دستور پخت کوفته کاری کشمیری:

1. پیاز، فلفل چیلی سبز، برگ های گشنیز و برگ نعناع (در صورت استفاده) را در غذاساز ترکیب کنید. از روشی استفاده کنید تا پیازها ریز خرد شوند اما مخلوط نشوند. شما نمی خواهید پیاز خیلی خراب شود و آب آزاد کند. سپس بقیه مواد ذکر شده در زیر کوفته را اضافه کنید (از جمله گوشت) و پردازش را برای ترکیب حدود 30 ثانیه یا فقط تا زمانی که مخلوط شود، انجام دهید.

2. با استفاده از کمی روغن برای چرب کردن دستان خود، کوفته هایی به قطر 3 تا 4 سانت درست کنید. باید حدود 25 کوفته درست کند. کنار بگذارید.

3. غذاساز خود را بشویید. سپس دوباره از عملکرد قبلی استفاده کنید تا پیاز را خرد کنید. بردارید و کنار بگذارید. سپس گوجه فرنگی و فلفل چیلی سبز را خرد کنید. کنار بگذارید.

4. یک ظرف بزرگ و سنگین را روی حرارت زیاد گرم کنید. روغن و ادویه جات را به آن اضافه کنید، و اجازه دهید چند ثانیه تفت بخورند. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید، مرتباً هم بزنید، به مدت 7-8 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود. حرارت را متوسط تا زیاد کنید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید، تا پیازها رنگ بیشتری پیدا کنند. گوجه فرنگی و مخلوط فلفل چیلی سبز و به دنبال آن ماست، ادویه و نمک اضافه کنید. 5-4 دقیقه یا تا زمانی که روغن شروع به جدا شدن از مخلوط کند، تفت دهید.

5. 2 فنجان آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را به کمترین مقدار کاهش دهید. هنگامی که جوش آن متوقف شد، کوفته را در یک لایه قرار دهید.

6. حرارت را به متوسط برسانید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بپزد. کوفته را بیرون آورده و به آرامی به جوش آورید. حرارت را کم و متوسط کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا 35 دقیقه دیگر دم بکشد، یک بار هم بزنید، تا پخته شود.

7. اجازه دهید آب تبخیر شود تا کوفته با قوام مورد نظر ساخته شود. در صورت نیاز مزه را تنظیم کرده و به آن نمک اضافه کنید. گارام ماسالا و گشنیز بپاشید. در صورت تمایل، گرم و با تخم مرغ های آب پز شده سرو کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 45532

به "طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته کاری کشمیری؛ تند و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید