طرز تهیه دم نوش برنج

به گزارش بلاگ پو، در گزارش زیر طرز تهیه دم نوش برنج را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه دم نوش برنج

به گزارش ، برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین هاست…

برنج با پوست (جو برنج) یک پیمانه

آب 6 پیمانه

برنج با پوست را خوب بشویید آن را در قابلمه ریخته آب را اضافه نموده و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید صاف نموده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.

1 ـ منظور از برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین هاست.

2 ـ می توانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه بهره ببرید.

3 ـ این دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.

منبع: ناز وب

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 23851

به "طرز تهیه دم نوش برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دم نوش برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید